No products in the cart.

Image Alt

Arbeta i en konstby nära naturen

VÄLKOMMEN ATT ARBETA PÅ VÅR COWORK

I det gamla tryckeriet i Nordingrå Konstby har vi en delad kontorsyta, en COWORK – tillgänglig för alla. Nordingrå Konstbys Cowork drivs av Artdot.

De som arbetar hos oss kommer från olika branscher – teknik, digitalisering, spelindustrin, administration, HR, konst, kultur, produktionsbolag, med flera.

Vi erbjuder både FASTA eller FLEXIBLA arbetsplatser, och vi kan även ordna förbokade event så som konferenser och rum/yta för grupparbeten. Vi har en avdelning för möten med skärm och webbkamera.

Dagspass på COWORK bokas här på vår hemsida. Fasta och flexibla platser bokas genom att kontakta oss, se uppgifter nedan. I entrén ingår gott kaffe/espresso och te.

Vi ordnar också månatliga After Hours, där vi bjuder in gäster, lyssnar på och resonerar kring intressanta ämnen, samt tar till oss av kunskap och stärker våra nätverk i regionen.

Utöver platserna erbjuder vi även COADMIN – administrativa tjänster kopplade till ett fysiskt kontor – så som postbox, scanning av post och förvaring. Privatpersoner, egenföretagare och mindre företag kan på så vis ha ett fysiskt kontor utan att behöva stå för hela lokalkostnaden själva.

 

Varmt välkomna till Artdot Cowork i Nordingrå Konstby – hälsar alla vi i Konstbyn och vi på Artdot – som driver denna Cowork.

Vi är ofta på plats men inte alltid – du kan alltid skicka ett mail eller ringa om det är något! Vår Cowork är ALLTID öppen – oavsett om någon av oss är där eller inte!

Maria Hansson
+46 70-661 37 37 / maria@artdot.art

Jenny Vinterqvist
+46 76-525 67 13 / jenny@artdot.art

 

 

Artdots Jenny och Maria

COWORK

Vi erbjuder fasta och flexibla arbetsplatser, dagsentré samt företagsplatser.

  • FAST plats – du kommer och går som du vill, du har en specifik plats med möjlighet att lämna kvar utrustning och material, bokas per månad. Kontakta oss för bokning.
  • FLEXIBEL plats – du kommer och går som du vill, men du har ingen specifik plats, bokas per månad. Kontakta oss för bokning.
  • DAGSENTRÉ – tillgång till vårt cowork under ett dygn.
  • FÖRETAGSPLATSER – för företag och dess anställda.

Förvaring kan köpas till, se våra COADMIN-tjänster.

COADMIN

Få hjälp med att sköta administrationen och det praktiska runt din verksamhet och  företag med våra fysiska och administrativa tjänster.

  • POSTBOX & FÖRETAGSADRESS – vi hanterar din post.
  • SCANNING – vi hanterar din post, scannar och mailar dig.
  • FÖRVARING – du hyr en plats i vår gemensamma förvaringslösning, personligt lås.

Jag har jobbat med min uppsats här på COWORK. Det har varit så bra för mig, jag kan koncentrera mig bättre och jag hittar inte på massa annat hemma på gården.

Rut Vinterqvist, studerande

Även om jag har ett praktiskt yrke så behöver jag trots allt dagar då jag arbetar med administration. Det gör jag alltid här på COWORK, och på så vis får jag rutin på det.

Emil Lindqvist, smed

Eftersom jag bestämde mig för att bo i Nordingrå ett halvår var det utmärkt för mig att det fanns ett kontor att gå till och jobba ifrån. Jag kommer tillbaka!

Emma Holmén, webbredaktör

COEVENT

After Work, seminarier, gäster och andra händelser.

Se vår kalender eller kontakta oss för mer info om kommande event.

SAMARBETEN & SPONSRING

För näringsliv, offentlig sektor eller privatpersoner, som vill verka för en levande landsbygd med oss.

Kontakta oss för mer information.

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL BOKA VISNING?

VANLIGA FRÅGOR

Hur gör jag för att förnya min Flexibla eller Fasta cowork-plats?

Din plats förnyas automatiskt genom att det sker en dragning från det betalkort du angivit vid ditt köp. Dragningen sker beroende på det betalalternativ du valt för din plats (månadsvis).

Hur byter jag från en cowork-plan till en annan?

Vill du byta mellan Fast och Flexibel plats, så avslutar du din pågående plan inne på ditt konto och köper sedan den plan du vill byta till i vår webshop.

Använd inloggningsuppgifterna som du fick i samband med ditt köp för att logga in på ditt konto.

Här kan du logga in till ditt konto.

Hur ändrar jag mina kortuppgifter (betalning) av min coworkplan eller min coadmin?

Detta gör du på din kontosida. Klicka på Subscriptions > välj View > välj Change Payment.

Hur gör jag för att avsluta min prenumeration på Flexibel eller Fast cowork-plats?

Du kan när som helst säga upp din cowork-plats. Om du vill säga upp din plats så måste du göra det själv via ditt konto på vår hemsida som skapades i samband med ditt köp. Din plats sägs inte automatiskt när betalningsperioden är slut.

Använd inloggningsuppgifterna som du fick i samband med ditt köp för att logga in på ditt konto och avsluta din plats. Här kan du logga in.

Säger du upp din plats så träder detta i kraft efter att din pågående betalperiod avslutats. Inbetald avgift återbetalas ej.

Finns det tysta rum?

I dagsläget använder vi rum i samma byggnad när vi har behov av att arbeta enskilt. Under 2021 så kommer vi att installera två tysta rum i vår Cowork. Detta ser vi mycket fram emot. De kommer vara konstnärliga och praktiska!

Finns det mat och dryck att köpa?

I Nordingrå Konstby finns två kaféer, det mindre har öppet året om och har ett mindre utbud av mat, drycker och bakverk, samt glass. Det större kaféet har öppet under sommaren och har ett bredare utbud av både mat, dryck och bakverk, samt glass. Servering på plats eller take away. I lokalerna där Cowork ligger finns ett kök med micro.

Du kan läsa mer om kaféerna under Besök och bo.

Hur kommer jag in i Cowork efter att jag bokat min plats?

När du bokat och betalat din plats så får du ett informationsmail om hur du tar dig in i lokalerna. Vi använder oss av en remote access-lösning vilket innebär att det inte behöver vara någon på plats för att ge dig tillgång.

Får jag en egen nyckel om jag bokar en cowork-plats?

Vi använder inga nycklar för Cowork. Våra entrédörrar styrs med koder. Du som bokat och köpt förvaring kommer att bli tilldelad en yta och få ett accesskort.

Kommer jag att bli störd av de andra som arbetar?

Våra platser är utställda så att man ska kunna sitta och arbeta i fred. Det finns tyger för att skilja av ytorna, där du själv kan välja att dra för och sitta mer avskilt.

Att arbeta på en Cowork innebär att man behöver ta hänsyn till andra, precis som på andra kontor. Självklart behöver man även kunna acceptera en viss nivå av ljud. Vi rekommenderar alla som behöver tystnad att använda hörlurar. Det finns några att låna på plats.

Jag har glömt laddaren! Har ni någon?

Vi har en korg med diverse sladdar, t.ex. iphone-sladdar och annat. Vi kan inte garantera att det finns någon sladd som passar just din dator eller telefon men eventuellt kanske någon annan på plats har en liknande.

SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS

You don't have permission to register