No products in the cart.

Image Alt

Om oss

OM NORDINGRÅ KONSTBY

Nordingrå är en av Höga Kustens vackraste kulturplatser. En halvö till vilken konstnärer sökt sig och arbetat sedan början av 1900-talet.

Nordingrå Konstby bygger vidare på denna konstnärstradition. Ett kluster av konstnärer, hantverkare och kulturentreprenörer som tillsammans utvecklar Nordingrå som hållbar plats att verka inom konst.

Besök oss för att uppleva och skapa konst, möta och lära av konstnärer och hantverkare i deras egna miljöer. Här finns också cowork och kaféer.

 

Nordingrå Konstby är en plats och ett sammanhang, men också en organisation i form av en ekonomisk förening. Vi har ca 20 medlemmar. Medlemskapet ger förmåner som billigare hyra, rabatter på kurser och annat, samt tillgång till vissa gemensamma resurser. Att vara medlem är inte ett krav för att hyra lokal eller samarbeta med Konstbyn, majoriteten av de som arbetar här är inte medlemmar. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om vilka konstnärer och organisationer som arbetar i eller samarbetar med Konstbyn just nu.

Styrelse

Det är styrelsen som gör det mesta av det praktiska arbetet med organisation, ekonomi och fastighet.

HÖR GÄRNA AV DIG.

Vi kommer gärna i kontakt med dig som är nyfiken, som kanske vill komma hit och arbeta, gå en kurs, är intresserad av konsten och platsen som växer fram här i Nordingrå. Hör gärna av dig.

    You don't have permission to register