No products in the cart.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utlysning Volontäruppdrag i Nordingrå Konstby

28 november, 2023 - 31 mars, 2024

Vill du volontärarbeta i Konstbyn i och få gratis boende och arbetslokal? Nu öppnar vi ett volontärprogram som gör det möjligt.

 

Vad innebär det?

Du jobbar cirka 15 timmar per vecka och får gratis boende under din vistelse i ett av våra enkelrum och delar badrum och kök med andra gäster. Vi kan ta emot 3 volontärer samtidigt. Tillgång till ateljé finns. Husen är enkla och slitna men trivsamma. En handledare finns alltid som ser till att det finns material, redskap och information.

 

Utlysningar

Just nu har vi två utlysningar öppna inför 2024:

Utlysning 1

Veckorna 16-18 behöver vi 3 volontärer för trädgårdsskötsel och utearbete med husen. Vi har två trädgårdar med rabatter, kryddgårdar, blomlådor, gräsmattor och parkeringar. Vi har också en del konst och utemöbler som behöver ses över, ibland målas eller lagas. Fönster behöver målas, ibland fasader.

Utlysning 2

Under vecka 20 och 25 behöver vi hjälp av 3 volontärer vardera vecka. arbetet innebär att ställa i ordning lokaler och utställningar samt förbereda för café och butik. Under pingsthelgen v 20 deltar Konstbyn i Nordingrå Konstrunda och under midsommarhelgen v. 25 öppnar vi för sommarsäsongen.

Anmäl ditt intresse

Om du är intresserad, skriv i så fall till oss, vilken period du önskar och vad du vill jobba med, så tar vi kontakt med dig. Om du vill ha mer information, skicka ett mail till kontakt@nordingrakonstby.se innan 31 mars så svarar vi!

Detaljer

Start:
28 november, 2023
Slutar:
mars 31
Evenemang Kategori:

Arrangör

Nordingrå Konstby
Visa Arrangör-webbplats

You don't have permission to register