No products in the cart.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop: Lär dig grunderna i dekoration av cupcakes & tårtor

augusti 7 @ 17:00 - 21:00

Lär dig grunderna i dekoration av cupcakes och tårtor. Vi kommer att testa oss fram bland olika spritstekniker, mönster och blommor. Vi kommer även gå igenom olika material för att skulptera och modellera enklare blommor. Du kommer ha tid att testa olika tekniker eller fokusera mer på en om du känner för det. Det finns material i olika former och verktyg att låna, men om du har själv går det fint att ta med. När du går hem kommer kommer du ha med dig ett antal muffins med dina egna blommor och fint spritsade med frosting. Muffins kommer finnas i olika former som passar de flesta, glutenfria, laktosfria mm. Max tio deltagare.

Workshopen hålls i Nordingrå Konstbys sommarkafé på Vännersta 101.

Workshopledare Anna Arvidsson är bagare och konditor, utbildad i Göteborg där hon tog gesällbrev 2009. Anna kommer från Nordingrå och har tidigare drivit Järnsta Kafé. Hon arbetar numera med att stötta små kooperativa företag att driva sina företag.

Datum: 7 augusti, 17.00 – 21.00.

Kostnad: 750 SEK.

Boka både workshopen Lär dig grunderna i dekoration av cupcakes och tårtor och Lär dig göra rosor i marsipan och få 200 kronor i rabatt. Använd rabattkoden DEKORATIONROSOR när du betalar.

Detaljer

Datum:
augusti 7
Tid:
17:00 - 21:00
Evenemang Kategori:
https://www.nordingrakonstby.se/produkt/lar-dig-grunderna-i-dekoration-av-cupcakes-och-tartor/

Plats

Nordingrå Konstby Sommarkafé
Vännersta 101
Nordingrå, 87398
+ Google Map

Arrangör

Nordingrå Konstby
View Arrangör Website