No products in the cart.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konstsamtal: Owe Egon Grandics

september 18 @ 16:00 - 18:00

Välkommen till Nordingrå Konsbys butik för ett samtal med Nordingråkonstnären Owe Egon Grandics. Vi förvänar oss en kväll av halsbrytande historier, intressanta betraktelser och många skratt! Sirpa Huusko leder samtalet.

Owe är en konstnär och konsthantverkare som arbetar med en bredd av uttryck. Hans väg till Nordingrå har varit brokig, men väl här har det blivit hans och familjens plats på jorden. Owe började en gång i tiden som silversmed, men insåg snart där han satt i de fina butikerna i Wiens mest anrika kvarter att det var något annat han ville. Lusten att skapa större och friare tog honom tillslut hit. I Nordingrå har han varit medgrundare till både NAVAB och Järnstaborg, och här känner vi honom bland annat som smed, fotograf, målare och allmänt god kraft i det lokala konstlivet.

I Konstbyn har vi främst fått se honom som målare och skulptör/keramiker. I centrum för hans nuvarande verk här står fåglarna. I konsten står fågeln som karaktär, men också som vår betraktare och medresenär.

Om detta, och garanterat mycket mer, får vi höra Owe berätta under kosntamtalet i Konsbyns buitk. I samband med samtalet finns möjlighet att köpa hans konst.

Lättare förtäring finns att köpa på plats.

Välkomna till en underhållande och intressant kväll i Konstbyns butik!

Detaljer

Datum:
september 18
Tid:
16:00 - 18:00
Evenemang Kategorier:
, , ,