No products in the cart.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konstbyn öppnar för sommaren!

juni 26 @ 12:00 - 17:00

Söndag den 26:e juni öppnar vi gallerier, antikvariat, butik och kafé för sommaren!

Kl. 13:00 öppnar Mikael Arvidssons separatutställning ”Konst och annan natur” i Konstbyns galleri , mer information om utställningen hittar du här.

I vår butik har vi fyllt på med konst och konsthantverk från vår region. Läs mer om våra konstnärer och deras konst här.

Idag invigs vårt nya antikvariat, som vi fått till skänks av Per och Gunilla Kjellqvist. Antikvariatet finns i sommarkaféet, och här finns böcker från och om många olika afrikanska länder, samt ett mindre utbud av konstböcker och skönlitteratur.

I samband med invigningen av antikvariatet har vi bjudit in konstnären Cecilia Germain till en separatutställning, som kommer att hänga hela sommaren. Ca kl 14:00 inviger Cecilia ”Written landscapes, imagined possibilities – an intervention in two parts”, med en publik konsthändelse som vi ser mycket fram emot. Läs mer om Cecilias tidigare utställning The Dream Keeper här.  

I sommarkaféet har vi fika och enklare luncher. Nytt för i år är Annikka Kronlid Arvidssons fantastiska potatissallad med tillbehör av tunna skivor rökt lammrulle från Mjösjö gård, eller lika goda vegetariska tillbehör. Vi har samma goda utbud som tidigare av kakor för alla – ni som återkommer varje sommar för årets bit av limekakan kommer inte att bli besvikna.

I kaféets trädgård finns också High Coast craft på plats med sitt tält och serverar underbart god mat – missa inte det!

Vi är taggade att äntligen få möta er alla i vimlet i byn!

Välkomna!

Detaljer

Datum:
juni 26
Tid:
12:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Nordingrå Konstby
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Nordingrå Konstby – alla platser
Vännersta 109
Nordingrå, 87398 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats